Contract Ads

Het versturen van afwijkende pakketten en fulfilment is een essentieel onderdeel geworden van moderne logistieke processen. Bedrijven staan voor de uitdaging om aan uiteenlopende klantbehoeften te voldoen, of het nu gaat om grote, delicate of gepersonaliseerde items. Optimalisatie van dit proces is cruciaal voor klanttevredenheid en concurrentievoordeel. ACE Koeriers gaat geen uitdaging uit de weg. Wij vertellen u graag over het bedrijf en hun diensten.

Over ACE Koeriers

ACE Courier & Transport is geen doorsnee koeriersbedrijf. In tegenstelling tot anderen die ritten uitbesteden, hebben zij een eigen modern wagenpark, vriendelijke en betrokken koeriers in herkenbare bedrijfskleding en eigen op- en overslagfaciliteiten. Hierdoor zijn zij  een betrouwbare en representatieve vervoerder, perfect voor situaties waar kwaliteit essentieel is.

Hun centraal gelegen vestiging stelt het bedrijf in staat om heel Nederland te bedienen en biedt aansluiting op hun Europese netwerk. De planning, gevestigd in Woerden, is 24/7 bereikbaar via de meldkamer. Vanuit daar worden de chauffeurs aangestuurd om uw zending op de afgesproken tijd en tegen het meest voordelige tarief naar de bestemming te brengen. Met het orderentry systeem, Mendrix, kunt u indien gewenst zelf uw zendingen invoeren en volgen.

Geef alles uit handen

ACE Koeriers biedt ook uitgebreide fulfilment diensten aan. Naast het vervoeren van zendingen zorgen ze ook voor de complete afhandeling van uw logistieke processen. Van opslag en voorraadbeheer tot orderpicking en verzending, ze nemen het hele traject voor hun rekening. Met de geavanceerde fulfilment-oplossingen zorgen ze voor een efficiënte en betrouwbare afwikkeling van uw bestellingen. Of het nu gaat om e-commerce, retail distributie of een ander type bedrijf, ACE Koeriers staat klaar om uw fulfilmentbehoeften te vervullen en u te helpen groeien.

afwijkend pakket versturen

Afwijkende pakketten

Bovendien kunt u bij ACE Koeriers terecht voor het verzenden van grote pakketten. Zij hebben de expertise en de middelen om uw grote pakketten veilig en tijdig te leveren, omvangrijke goederen en  zware items zijn geen probleem. De ervaren koeriers zorgen voor een zorgvuldige behandeling en levering op de gewenste bestemming. Met het  uitgebreide netwerk en geavanceerde logistieke oplossingen kunnen zij een groot pakket versturen, nationaal en zelfs internationaal. Vertrouw op ACE Koeriers!

Contract Ads

Geen reacties gevonden!